Kringloopwinkel

Loodz15: de betrokken kringloop in Alkmaar

Een nieuw huis of een studentenwoning inrichten met een klein budget, betaalbaar witgoed of een gewoon speuren naar dat ene meubel, dat niet mag ontbreken in uw interieur. Maatschappelijk verantwoord shoppen, in een uitdagende omgeving. Loodz15 is dé kringloop in Alkmaar voor elk budget! Ook verzorgt Loodz15 woningontruimingen en verhuizingen in en om Alkmaar. Van het inpakken en verhuizen tot het verrichten van herstelwerkzaamheden en het bezemschoon opleveren van woningen en panden; wij maken werk van uw wensen! Loodz15 draait geheel op eigen kracht en ontvangt geen subsidie.

Méér dan een kringloopwinkel

Loodz15 is gevestigd aan de kringloopboulevard aan de Zijperstraat. Naast onze kringloop in Alkmaar, vindt u in de straat diverse andere kringloopwinkels. Samen geven we tweedehandsspullen en bruikbare goederen een nieuwe bestemming en een tweede leven. In de winkel van Loodz15 vindt u een ruim aanbod aan goed gesorteerde kleding, stijlvolle meubels, moderne audioapparatuur en een uitdagende collectie van vintagespullen, kunst en curiosa. De winkel – op loopafstand van het station van Alkmaar – is uitstekend bereikbaar, parkeren en in- en uitladen kan voor de deur. Bent u goed geslaagd en wilt u uw nieuwste aanwinsten thuis laten bezorgen? Voor een bedrag van € 10,- bezorgen we uw aankopen veilig en snel op locatie binnen Alkmaar..

Re-integratie en maatschappelijk ondernemen

Loodz15 geeft niet alleen spullen, maar ook mensen een tweede kans. De kringloop in Alkmaar werkt met een vast team van professionele, ervaren medewerkers en helpt via re-integratie- en reclasseringstrajecten mensen opnieuw hun plek te vinden in de maatschappij. Ook sociaal maatschappelijk ondernemen maakt een belangrijk onderdeel uit van de betrokken visie van Loodz15. Wij doneren kleding aan Stichting Babyspullen en zoeken samenwerking met instanties die zich inzetten voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zoals Stichting Maria Magdalena en het Nationaal Ouderenfonds. Heeft u een goed doel en zet u zich in voor de maatschappij? We komen graag met u in contact!

Loodz15 is een erkend leerbedrijf

Ben jij op zoek naar een stage of een leerwerkplek en lijkt het je leuk om in een kringloopwinkel aan de slag te gaan? Loodz15 is een erkend leerbedrijf voor het beroepsonderwijs. Zo hebben wij onder meer plek voor stages als assistent verkoop/retail (25257), verkoopspecialist (25155) en verkoper (25167). Houd je van aanpakken en wil je werken en leren in een uitdagende omgeving? Informeer naar de mogelijkheden voor stages en opleidingen bij onze kringloop in Alkmaar!

Scroll naar boven