Ontruimingen

Ontruiming: discreet en bezemschoon

Na een overlijden, scheiding, huuropzegging of faillissement komt er veel op u af. Op deze momenten heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan het ontruimen van een woning of bedrijfspand. Loodz15 neemt u al deze zorgen uit handen. Tegen een scherp tarief verzorgen wij woningontruiming  en extra service tegen scherp tarief. Binnen 1 werkdag volledig ontruimd. / bezemschoon / verwijderen behang / vloeren en uitvoeren aan kleine reparaties en herstel werkzaamheden, zodat u in deze lastige omstandigheden alle tijd heeft om praktische zaken te regelen. Naast woningen kunt u ook van onze diensten gebruikmaken voor het ontruimen van bedrijfspanden.

Snelservice voor een woning ontruimen

Het verlies van een dierbare is ontzettend moeilijk. Niet alleen gaat een overlijden gepaard veel verdriet, ook moeten nabestaanden in deze periode veel zaken regelen. Het ontruimen van de woning van een overledene een fysiek zware klus. Een taak die ook emotioneel veel van nabestaanden vraagt. Voor woningontruiming kunt u in deze moeilijke periode rekenen op de diensten van Loodz15. Ons professionele team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, helpt bij het ontruimen van de inboedel en het bezemschoon opleveren van de woning. Loodz15 werkt met een snelservice voor een woning ontruimen. Dit betekent dat de woning tegen geringe kosten binnen één werkdag volledig ontruimd is. Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger met aandacht, empathie en zorg? Via onze partner J. van Leijen Uitvaartverzorging hebben wij al diverse opdrachten naar tevredenheid verzorgd.

Woningontruiming: snel en voordelig

Voor het netjes en zorgvuldig ontruimen van woningen, kamers in zorgcentra en bedrijfspanden hanteert Loodz15 een scherp tarief. Voor dit bedrag leveren wij de woning bezemschoon op, verwijderen we behang en vloeren en voeren we tevens kleine reparaties en herstelwerkzaamheden uit. De kosten voor een woningontruiming kunnen we laag houden, doordat we de overgebleven spullen recyclen in onze kringloopwinkel. De meeste dierbare spullen wilt u waarschijnlijk bewaren. De overige artikelen en meubels nemen we graag van u over. Bij het ontruimen van woningen die eigendom zijn van een woningbouwvereniging, worden de werkzaamheden verricht op basis van de voorwaarden van de huurrechtelijke regels.

Altijd een offerte op maat voor huisontruiming

Moet een woning of bedrijfspand met spoed ontruimd worden en bent u niet in staat dit zelf te doen? Of wilt u vertrouwen op het vakmanschap en de persoonlijke service van Loodz15? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, vraag een offerte op maat aan of bezoek onze kringloopwinkel aan de Zijperstraat in Alkmaar. Door onze ruime ervaring op het gebied van woningontruiming en het bezemschoon opleveren van woningen, kamers en panden bieden we een opleveringsgarantie. Dit betekent dat een woningbouwvereniging na een huisontruiming door Loodz15 een appartement of woning volledig accepteert.

Scroll naar boven