Duurzaam pakketpunt in Alkmaar

Homerr Servicepunt bij Kringloopwinkel Loodz15

‌Als u op zoek bent naar een duurzaam pakketpunt in Alkmaar, dan bent u bij Kringloopwinkel Loodz15 aan het juiste adres. Als trotse partner van Homerr, biedt Loodz15 een handige en milieuvriendelijke manier om pakketten te verzenden en te ontvangen.

Homerr, een vooraanstaand bedrijf in duurzame pakketbezorging, werkt samen met lokale winkels zoals Loodz15 om het aantal leveringen te verminderen en zo de CO2-uitstoot te verlagen. Door pakketten te bundelen en af te leveren bij ons HomerrPunt, dragen we samen bij aan een groener Alkmaar.

Ons HomerrPunt bij Loodz15 is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst handig. U kunt uw online aankopen bij ons oppikken of uw pakketten hier afleveren wanneer het u uitkomt. We zijn gevestigd in het hart van Alkmaar, wat ons pakketpunt gemakkelijk bereikbaar maakt.

Bezoek Loodz15, gelegen op Zijperstraat 13, en ervaar de eenvoud en het gemak van ons HomerrPunt. Terwijl u hier bent, kunt u rondsnuffelen in onze kringloopwinkel en misschien vindt u wel een verborgen schat!

Kringloopwinkel Loodz15 in Alkmaar is meer dan alleen een winkel – het is een community-hub en een duurzaam pakketpunt dat bijdraagt aan een groenere planeet. Sluit u aan bij onze inspanningen en maak vandaag nog gebruik van ons HomerrPunt.

Scroll naar boven