Woningontruiming Alkmaar en omgeving

Discreet en snel een bezemschoon pand

Na een overlijden, scheiding, huuropzegging of faillissement komt er veel op u af. Op deze momenten heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan het ontruimen van een woning of bedrijfspand. Loodz15 neemt u al deze zorgen uit handen. Tegen een scherp tarief verzorgen wij een complete woningontruiming in Alkmaar en de wijde regio. Tegen een scherp tarief is uw pand binnen één werkdag volledig ontruimd. Interesse? Neem direct contact op of lees verder voor meer informatie.

Complete huisontruiming regio Alkmaar door Loodz15:

Snelservice voor een woning ontruimen

Wat de situatie ook is, Loodz15 staat voor u klaar om u snel en vakkundig van dienst te zijn bij het leeghalen van een woning of zakelijk pand. Vaak worden wij gevraagd voor het ontruimen van een woning van een overleden familielid, of als iemand verhuist naar een verzorgingstehuis. Maar wij werken ook verhuurders en woningbouwverengingen die met spoed een woning willen laten leeghalen, zodat de woning weer verhuurd kan worden. En ook als ondernemer kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen naar een groter kantoor of bij faillissementen. Op een discrete en respectvolle wijze helpen we u met het leeghalen en perfect opleveren van het pand.

Woningontruiming in Alkmaar: snel en voordelig

Voor het netjes en zorgvuldig ontruimen van woningen, kamers in zorgcentra en bedrijfspanden hanteert Loodz15 een scherp tarief. Voor dit bedrag leveren wij de woning bezemschoon op, verwijderen we behang en vloeren en voeren we tevens kleine reparaties en herstelwerkzaamheden uit. De kosten voor een woningontruiming in Alkmaar kunnen we laag houden, doordat we de overgebleven spullen recyclen in onze kringloopwinkel. De meeste dierbare spullen wilt u waarschijnlijk bewaren. De overige artikelen en meubels nemen we graag van u over. Bij het ontruimen van woningen die eigendom zijn van een woningbouwvereniging, worden de werkzaamheden verricht op basis van de voorwaarden van de huurrechtelijke regels.

Inboedel laten ophalen Alkmaar bij overlijden

Het verlies van een dierbare is ontzettend moeilijk. Niet alleen gaat een overlijden gepaard veel verdriet, ook moeten nabestaanden in deze periode veel zaken regelen. Het ontruimen van de woning van een overledene een fysiek zware klus. Een taak die ook emotioneel veel van nabestaanden vraagt. Voor woningontruiming in Alkmaar en omgeving kunt u in deze moeilijke periode rekenen op de diensten van Loodz15. Wij zijn actief in grote delen van Noord-Holland, bijvoorbeeld ook in Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Bergen, Akersloot, Heiloo, Schagen en Castricum.

Gratis offerte op maat voor uw huisontruiming

Moet een woning of bedrijfspand met spoed ontruimd worden en bent u niet in staat dit zelf te doen? Of wilt u vertrouwen op het vakmanschap en de persoonlijke service van Loodz15? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, vraag een offerte op maat aan of bezoek onze kringloopwinkel aan de Zijperstraat in Alkmaar. Door onze ruime ervaring op het gebied van woningontruiming in Alkmaar en het bezemschoon opleveren van woningen, kamers en panden bieden we een opleveringsgarantie. Dit betekent dat een woningbouwvereniging na een huisontruiming door Loodz15 een appartement of woning volledig accepteert.

Scroll naar boven