Verhuisservice

De verhuisservice van Loodz15 staat als een huis

Staat u op het punt te verhuizen en bent u op zoek naar een professionele, betaalbare verhuisservice? Loodz15 staat voor u klaar! Wij verzorgen complete verhuizingen en nemen u al het werk uit handen. Van het verzorgen van verhuisdozen tot het installeren van uw apparaten in uw nieuwe woning; met onze verhuizers wordt elke verhuizing een eenvoudig en stressvrij karwei.

Vakkundige en professionele verhuizers

Onze vakkundige en professionele verhuizers maken licht werk van elke klus. Vanaf een bedrag van € 75,- per uur helpen wij u met inpakken, het transporteren van uw goederen, uitpakken en steken we ook een handje toe tijdens de installatie van apparatuur. U kunt ervoor kiezen zelf mee te helpen met verhuizen, alleen de grote goederen door Loodz15 te laten vervoeren of de gehele verhuizing uitbesteden aan onze verhuisservice.

Neem contact op voor een gratis offerte

Voor meer informatie over de verhuisservice van Loodz15, kunt u contact opnemen via het contactformulier of een bezoek brengen aan de kringloopwinkel aan de Zijperstraat. Graag stellen we een persoonlijke offerte voor u op. Onze kringloop in Alkmaar is geopend van maandag tot en met zaterdag (10.00-17.00 uur).

Scroll naar top