Woningontruiming Bergen en omgeving

Woningontruiming in Bergen nodig? Of wilt u wellicht een kantoor, winkel of ander soort bedrijfspand laten leeghalen? Welkom bij Loodz15. Als kringloopwinkel kunnen wij zeer voordelig een woningontruiming in Bergen voor u uitvoeren. Hierbij werken wij snel, discreet en professioneel. Uw spullen krijgen een tweede leven in onze kringloop en uw woning wordt geheel ontruimd en indien nodig hersteld, klaar om weer verhuurd of verkocht te worden. Direct een indicatie van de kosten ontvangen? Neem vrijblijvend contact op.

Huisontruiming in Bergen met onze voordelen

Wat kost het laten ontruimen van mijn huis in Bergen?

Loodz15 hanteert een zeer scherp tarief voor het ontruimen van onder meer kamers in zorgcentra, woningen, kantoren en andere panden. Wij kunnen onze diensten zo voordelig aanbieden, omdat wij een groot deel van uw inboedel te koop kunnen aanbieden in onze kringloopwinkel. De exacte prijs van uw huisontruiming kunnen wij snel aangeven wanneer u contact opneemt. Deze is onder meer afhankelijk van de grootte van de woning, de hoeveelheid en de soort meubels en in hoeverre er herstelwerkzaamheden nodig zijn om de woning klaar te maken voor oplevering. 

Zo ontruimen wij stap voor stap uw woning in Bergen

  1. Goede afspraken. Wij brengen uw wensen in kaart en kijken in nauw overleg wat er nodig is, welke spullen bewaard moeten worden en wat de kosten zullen zijn.
  2. Spullen sorteren. Bij aankomst zullen wij eerst alle spullen netjes sorteren: wat u wilt bewaren, wat naar de kringloop gaat en wat naar de milieustraat.
  3. Ontruimen woning. De gehele inboedel halen wij uit de woning en voeren wij af. Uw dierbare spullen stellen we veilig, de bruikbare spullen brengen we naar de kringloop en de rest voeren we af.
  4. Schoonmaak en herstel. Denk aan het verwijderen van vloeren of behang, het schoonmaken van sanitair en het repareren van traptreden.
  5. Oplevering. Uw woning, kantoor of ander soort pand wordt veegschoon en perfect klaar voor de verhuur of verkoop opgeleverd. Dat garanderen wij. 

Woningontruiming in Bergen nodig?

Heef u direct een woningontruiming in Bergen nodig? Wij kunnen al binnen enkele dagen voor u een huis of bedrijfspand ontruimen. Wanneer het een gaat om een appartement of rijtjeswoning zijn wij vervolgens vaak dezelfde dag al klaar met de complete woningontruiming. Meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact op. Wij helpen u graag.

Scroll naar boven