Woningontruiming Castricum

Huis laten ontruimen in de buurt van Castricum? Of wilt u een bedrijfsruimte laten leeghalen? Onze vakmensen helpen u graag met uw woningontruiming in Castricum: snel, professioneel, zeer voordelig en als het moet, met spoed. Naast het leeghalen van het pand garanderen wij een ruimte die geheel klaar is om weer verhuurd of verkocht te worden. Daarnaast krijgen uw (nog bruikbare) spullen een tweede leven in onze kringloop: circulair ontruimen noemen we dat!

Huisontruiming in Castricum: onze voordelen

Snel en zonder zorgen laten ontruimen

Een verhuizing van bijvoorbeeld een ouder brengt veel gedoe met zich mee. Denk aan administratieve zaken en het zich thuis laten voelen in de nieuwe omgeving. Ook wanneer er sprake is van een overlijden moet er veel geregeld worden. Het ontruimen en correct opleveren van de woning is dan niet iets wat u helemaal zelf wilt doen. Besteed uw huisontruiming in de omgeving van Castricum daarom uit aan de specialisten van Loodz15. Wij zorgen ervoor dat de woning helemaal wordt leeggehaald en perfect wordt opgeleverd: helemaal klaar om te verkopen of weer te verhuren.

Tweede leven voor uw inboedel in Castricum

Voordat wij alle meubels en spullen afvoeren, overleggen wij met u welke spullen u wilt bewaren. Op die manier weet u zeker dat uw dierbare spullen goed behouden blijven. Vervolgens zullen wij de nog bruikbare spullen scheiden van de spullen die naar de milieustraat mogen. De nog bruikbare meubels en overige huisraad krijgen een tweede leven in onze kringloopwinkel. Op die manier helpen we anders mensen voordelig hun woning in te richten en kunnen wij onze ontruimingen extra voordelig aanbieden.

Wij ontruimen alle soorten panden

U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van alle soorten woningen. Of het nu gaat om een eenkamerappartement, een rijtjeshuis of een vrijstaande villa: bij onze ontruimingsservice is alles mogelijk. Daarnaast kunt u bij Loodz15 ook een winkel, kantoorruimte, opslagruimte of ander soort bedrijfsruimte laten ontruimen. Ook bedrijfsruimtes kunnen wij tevens schoonmaken en indien nodig herstellen, zodat deze direct weer in gebruik kan worden genomen.

Gratis offerte voor uw woningontruiming in Castricum

Wilt u meer weten over onze ontruimingsdienst? Of wilt u direct een offerte ontvangen voor uw woningontruiming in Castricum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en maken gratis en vrijblijvend een offerte voor uw huis- of bedrijfsontruiming. En heeft u met spoed een ontruiming nodig? Bel dan 06 311 98 010 om direct onze ontruimingsexpert aan de lijn te krijgen.

Scroll naar boven