Woningontruiming Heerhugowaard en omgeving

Voordelige woningontruiming in Heerhugowaard

Of het nu gaat om een verhuizing naar een verzorgingstehuis, een overlijden, een uitzetting of een zakelijke ontruiming: wij zorgen ervoor dat het pand leeggehaald wordt en klaar is om weer bewoond te worden. De inboedel halen we op, de nog bruikbare spullen krijgen een tweede leven in onze kringloop in Alkmaar en kleine gebreken worden vakkundig hersteld. Vraag direct gratis een offerte aan of lees verder voor meer informatie.

Huisontruiming in Heerhugowaard met de voordelen van Loodz15:

Voordelig inboedel laten ophalen en uw pand klaar voor oplevering

Bij Loodz15 hebben we jarenlange ervaring met het ontruimen van woningen en zakelijke panden. Dankzij onze unieke positie als kringloopwinkel, kunnen wij een huisontruimingen in Heerhugowaard zeer voordelig uitvoeren. Bruikbare spullen kunnen wij immers verkopen in onze winkel. Naast het ophalen van meubels en de overige huisraad, zorgen wij er altijd voor dat dierbare spullen eerst worden veiliggesteld. 

Daarnaast helpen wij u ook met het perfect opleveren van de woning of bedrijfslocatie. U krijg van ons dan ook een oplevergarantie. Vloeren en behang kunnen wij verwijderen en kleine problemen zoals kapot hang en sluitwerk of een lekkende kraan kunnen wij snel voor u verhelpen. En gaat het om een woning van een woningbouwvereniging? Dan werken wij geheel volgens de voorwaarden van de huurrechtelijke regels.

Ook voor het ontruimen van kantoren, winkels en meer

Vaak worden wij gevraagd om te helpen bij het ontruimen van een woning van een overleden familielid, of wanneer iemand naar het verzorgingstehuis gaat. Maar ook als ondernemer en verhuurder van zakelijk vastgoed kunt u beslist bij ons terecht. Heeft u met spoed een ontruiming van een winkel, kantoor, loods, werkplaats of ander soort bedrijfspand nodig? Wij helpen u graag. Naast het ophalen van de bedrijfsinrichting en alle spullen, kunnen wij ook kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren, zodat de ruimte weer helemaal klaar zal zijn voor de verhuur.

Gratis offerte voor uw woningontruiming in Heerhugowaard

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een woningontruiming in Heerhugowaard en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag gratis een offerte aan. Als het nodig is kunnen wij al op zeer korte termijn de ontruiming en eventuele herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Dierbare spullen stellen wij veilig en bruikbare spullen krijgen een tweede leven via onze kringloopwinkel.

Scroll naar boven