Woningontruiming Schagen

Wilt u een woning of bedrijfsruimte laten leeghalen in de omgeving van Schagen? Dan bent u bij Loodz15 aan het goede adres. Of het nu gaat om een ontruiming na overlijden, een verhuizing naar een verzorgingshuis of een zakelijke aangelegenheid: wij helpen u snel, voordelig en discreet met uw woningontruiming in Schagen. Uw dierbare spullen stellen wij veilig en nog bruikbare huisraad krijgt een tweede leven in onze kringloop. Neem contact op om direct gratis een offerte aan te vragen.

Woningontruiming in Schagen door Loodz15

Inboedel laten ophalen en pand laten schoonmaken in Schagen

Als kringloopwinkel zijn wij altijd op zoek naar mooie spullen voor onze winkels. Vandaar dat wij sinds enkele jaren ook huisontruimingen rondom Alkmaar verzorgen, en dus ook in Schagen. Dit biedt ons de kans om ons aanbod meubels en andere huisraad aan te vullen en uit te breiden. Het voordeel voor klanten van onze ontruimingsdienst is enerzijds dat wij hierdoor zeer voordelig te werk kunnen gaan. Aan de andere kant is het fijn om te weten dat uw spullen een tweede leven krijgen.

Werkwijze woning laten ontruimen

Ook fijn voor u als klant is onze werkwijze. Wij garanderen namelijk een pand dat weer helemaal klaar is voor een nieuwe bewoner. De oplevering voldoet dan ook aan de eisen van woningbouwverenigingen, verhuurders en makelaars. Naast het ophalen van alle inboedel zorgen wij er bijvoorbeeld ook voor dat kleine gebreken worden verholpen en dat de woning mooi schoon wordt. Kleine reparaties aan bijvoorbeeld kranen of hang- en sluitwerk voeren we snel uit. En moet er een muur geverfd worden? Ook dat is geen probleem voor onze vakmensen. 

Ook voor het ontruimen van bedrijfsruimtes

Naast het ontruimen van huizen en appartement, helpen wij u ook graag met het ontruimen van een bedrijfsruimte. Bent u ondernemer en verhuist u naar een groter kantoor? Heeft u een winkel en gaat u ermee stoppen? Of verhuurt u een ruimte en heeft u te maken met een faillissement van de huurder? In al deze gevallen zijn wij u graag van dienst. Ook bedrijfsruimtes kunnen wij geheel voor u leeghalen en indien nodig herstellen en schoonmaken.

Gratis offerte voor uw huisontruiming in Schagen

Heeft u vragen over onze ontruimingsdienst of wilt u direct een offerte voor uw woningontruiming in Schagen aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Is er sprake van spoed en moet uw woning of bedrijfsruimte zo snel mogelijk worden leeggehaald? Bel dan direct 06 311 98 010. Graag tot snel!

Scroll naar boven