Woningontruiming Akersloot

Loodz15 is uw specialist voor de ontruiming van woningen en bedrijfsruimtes in Akersloot. Dankzij onze kringloopwinkel, waar uw spullen een tweede leven krijgen, kunnen wij tegen zeer voordelige tarieven ontruimingen voor u uitvoeren. Naast het leeghalen van de ruimte kunnen wij ook herstel en schoonmaak verrichten, zodat uw ruimte helemaal klaar is voor oplevering. Meer weten over onze woningontruiming in Akersloot of direct een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.

De voordelen van onze huisontruiming in Akersloot

Ontruimen van woningen en bedrijfspanden: snel en zonder gedoe

Wij ontruimen regelmatig woningen die vanwege een verhuizing naar een verzorgingstehuis of een overlijden leeg zijn komen te staan. Vaak zijn het in deze gevallen de kinderen die verantwoordelijk zijn voor het leeghalen van de woning. Hier komt echter veel bij kijken: mankracht, transport, herstelwerkzaamheden, schoonmaak en een nieuwe bestemming voor de huisraad. Mede omdat mensen in deze situaties vaak al genoeg aan hun hoofd hebben, is het uitbesteden van de ontruiming een logische zet. Evenzo helpen wij veel ondernemers die bijvoorbeeld verhuizen naar een ander pand in Akersloot of bijvoorbeeld Alkmaar, omdat zij het ook vaak al druk genoeg hebben.

Extra voordelig ontruimen dankzij onze kringloopwinkel

Goed om te weten is dat we bij Loodz15 één van de mooiste kringloopwinkels van Nederland hebben. Dat betekent dat uw keuze voor een woningontruiming in Akersloot door Loodz15 een duurzame en sociale oplossing is. Dit omdat uw meubels en andere spullen iemand anders blij zullen maken en die persoon dus geen nieuw geproduceerde (en dus CO2-uistotende) spulletjes hoeft te kopen. Daarnaast kunnen wij dankzij deze unieke werkwijze huisontruimingen extra voordelig uitvoeren. Wij verdienen immers nog wat aan uw oude huisraad!

Gratis offerte voor uw woningontruiming in Akersloot

Wilt u direct een woningontruiming in Akersloot aanvragen? Of heeft u een vraag over onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en als u wilt maken wij vrijblijvend een offerte op maat voor u. Bij akkoord plannen wij direct een afspraak in voor de ontruiming van uw woning of bedrijfspand. Is er haast geboden bij de ontruiming? Dan kunnen wij al op zeer korte termijn voor u aan de slag!

Scroll naar boven